BasicLine

De BasicLine van Best Projects biedt de perfecte oplossing voor betaalbare bedrijfs- en kantoorinrichting aan. Deze productlijn bestaat uit verschillende basisproducten die passen in elk interieur. De meubels in de BasicLine zijn simpel van ontwerp, maar voldoen volledig aan de eisen van de ARBO-keuring. Hierdoor bent u er zeker van dat de meubels veilig en comfortabel zijn voor uw medewerkers. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan.

  • EN-1335 gekeurd
  • 10 jaar garantie
  • Direct uit voorraad geleverd

ARBO-bureaustoelen en bureaus

De BasicLine bestaat voornamelijk uit basis ARBO-bureaustoelen en bureaus (EN-1335 keuring). De stoelen zijn qua design erg simpel, maar zitten erg comfortabel én passen in elke ruimte. De bureaustoelen zijn speciaal ontworpen voor langdurig gebruik en bieden een uitstekende ondersteuning aan voor de rug. Bovendien zijn ze voorzien van verstelbare armleuningen en een verstelbare rugsteun, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn naar de perfecte zithouding.

De bureaus zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: een schroefverstelbare versie en een zit-sta variant. Deze bureaus zijn beide verstelbaar in hoogte, zodat uw medewerkers gemakkelijk kunnen overschakelen tussen zittend en staand werken.

 

De BasicLine voor uw complete bedrijfsinventaris

Naast de bureaustoelen en bureaus, biedt de BasicLine een aantal andere producten aan. Zo zijn er onder andere rolcontainers, akoestische panelen, monitorarmen en kabelgoten beschikbaar. Dit alles om dezelfde stijl door te voeren binnen uw bedrijf. Onze BasicLine producten zijn ontworpen om uw kantoor efficiënter en georganiseerder te maken, terwijl ze tegelijkertijd ook bijdragen aan de veiligheid en comfort van uw medewerkers.

Al met al is de BasicLine van Best Projects een geweldige oplossing voor kantoren die op zoek zijn naar betaalbare, ARBO-gekeurde meubels.

 

BasicLine kantoormeubilair op maat

Een van de grote voordelen van Best Projects is dat we offertes op maat aanbieden voor onze BasicLine producten. Of u nu op zoek bent naar een specifieke grootte of kleur van een bureau, of extra opbergruimte wilt hebben in de vorm van een rolcontainer, we helpen u de perfecte oplossing te vinden voor uw kantoor. Bent u geïnteresseerd? Vraag een offerte aan voor meubilair op maat.

Maak gebruik van onze montageservice

Naast het leveren van budget kantoormeubilair, helpen we u graag met de installatie van de producten. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe meubels efficiënt zijn geïnstalleerd, zodat uw medewerkers zo snel mogelijk kunnen beginnen met werken. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Neem contact op met Best Projects

Heeft u vragen over onze productlijn? Of wilt u weten welke meubels binnen uw budget passen? Neem gerust contact met ons op via info@bestprojects.nl. We verzorgen uw complete bedrijfsinventaris van a tot z.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks