professionele kantoorruimte met verstelbare bureaus en bureaustoel.

Elektrische bureaus

Een fijne, gezonde werkplek is belangrijk voor iedereen. Een van de manieren om aan deze gezonde werkomgeving bij te dragen, is door uw werknemers van elektrische bureaus te voorzien. Deze bureaus zijn in hoogte verstelbaar en daardoor perfect af te stemmen op de werkhouding van de gebruiker. Zittend werken is mogelijk, maar staand ook. Wilt u graag een elektrisch bureau kopen en bent u op zoek naar de juiste aanbieder? Ontdek dan het veelzijdige assortiment van Best Projects. Bij ons mag u rekenen op een aantal zekerheden:

  • Elektrische bureaus zijn volledig op maat te maken
  • Altijd 10 jaar garantie op alle producten
  • Direct leverbaar uit een grote voorraad

Of mail ons direct via info@bestprojects.nl.

Waarom kiezen voor elektrische bureaus?

Elektrische bureaus zijn niet meer weg te denken uit de kantoorwereld van nu, maar wat maakt deze bureaus zo speciaal? Zoals de naam al prijsgeeft, worden deze bureaus elektrisch aangedreven. Dat betekent dat ze met één druk op de knop in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om het bureau aan meerdere gebruikers aan te passen, maar ook om ze zittend en staand te gebruiken. Het worden niet voor niets zit-sta bureaus genoemd.

Waar de traditionele zit-sta bureaus met een hendel verstelbaar zijn, past u elektrische bureaus helemaal mechanisch aan. U hoeft het bureaublad dus niet handmatig te verstellen. Dat maakt het proces makkelijker én veiliger. Zo weet u ook zeker dat het bureau altijd gelijkmatig versteld wordt, waardoor het blad niet scheef komt te staan. Het is dit gemak dat elektrische bureaus onderscheidt van andere zit-sta bureaus.

Voordelen van elektrische bureaus

Bureaus komen in allerlei soorten en maten, van normale bureaus tot handmatig verstelbare exemplaren. Waarom zou u dus voor een elektrisch bureau kiezen? Dat is makkelijk, deze bureaus brengen een aantal unieke voordelen met zich mee:

  • Het is altijd mogelijk om de perfecte ergonomische houding aan te nemen. Dat voorkomt klachten door langdurig zitten in een verkeerde houding.
  • Een elektrisch bureau maakt het makkelijk om af te wisselen tussen zittend en staand werk. Dat zorgt voor meer energie en verhoogt uw productiviteit.
  • Gebruikt u uw bureaus als flexplekken? Dan is het mogelijk om het bureau iedere dag weer aan een andere gebruiker aan te passen. Zo geniet iedereen van de ideale werkhouding.

Hoe werken elektrische bureaus?

Een elektrisch bureau is uitgerust met twee motoren die in de poten zijn verwerkt. Met één druk op de knop lukt het u om deze motoren in beweging te krijgen, waarbij ze het tafelblad omhoog of omlaag schuiven. U kunt hierbij zelf de ideale hoogte instellen.

Sommige elektrische bureaus beschikken ook over een programmeerbaar geheugen. U stelt dan vooraf enkele hoogtes in die u graag gebruikt, zoals een ideale hoogte voor zittend en staand werk. Op het bedieningspaneel kunt u deze voorkeursstanden aanklikken, waarna het bureau direct de juiste hoogte aanneemt.

Waarom kiezen voor Best Projects?

Best Projects heeft jarenlange ervaring met het samenstellen van de ideale kantoorinrichting. We weten precies wat ervoor nodig is om een functioneel én stijlvol kantoor te creëren. Dat doen we onder andere met ons ruime assortiment kantoormeubelen, verkrijgbaar in verschillende productlijnen. Hierdoor is er binnen iedere stijl en elk budget een passende inrichting te vinden. Zelfs maatwerk hoort bij de mogelijkheden.

Uiteraard maken elektrische bureaus ook deel uit van onze collectie. Twijfelt u welke modellen het beste bij uw onderneming passen of wilt u advies inwinnen over een ergonomisch verantwoorde werkplek? Onze klantenservice voorziet u graag van deskundig advies, zodat u het juiste elektrische bureau vindt.

Neem contact op met Best Projects

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de elektrische bureaus van Best Projects? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u op maat gemaakt advies en stellen gerust een offerte voor u op. Vindt u het prettiger om een elektrisch verstelbaar bureau in het echt te bekijken? Dan bent u welkom in onze showroom in Herten. Hier ziet u precies welke tafelbladen er allemaal beschikbaar zijn en bekijkt u de verschillende formaten.

Of mail ons direct via info@bestprojects.nl.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks