Zit-sta bureaus

Zit-sta bureaus zijn in hoogte verstelbare bureaus die de perfecte oplossing bieden voor u en uw werknemers. Door af te wisselen tussen zittend en staand werken, verbetert de productiviteit en gezondheid. Investeer in zit-sta bureaus bij u op kantoor en maak staand werken de norm. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem bij vragen contact met ons op.

De voordelen van zit-sta bureaus

Door te kiezen voor sta-zit bureaus in uw kantoor, voorziet u uw werknemers van diverse voordelen op het gebied van gezondheid, comfort en productiviteit. We delen graag enkele van de voordelen:

  • Verbetert de werkhouding
  • Verbrandt calorieën
  • Verhoogt de productiviteit en energie
  • Vermindert het risico op lichamelijke klachten

Hoe kiest u het beste zit-sta bureau?

Bij de aanschaf van zit-sta bureaus zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. We zetten ze voor u op een rij:

  • Laagste en hoogste werkhoogte: de hoogte speelt een grote rol bij het kiezen van een sta-zit bureau. Bij staand werken moet het bureaublad tot uw navel komen en bij zittend werken is het belangrijk dat uw ellebogen in 90 graden gebogen zijn.
  • Bureaus die voldoen aan de arbonormen: Bij Best Projects vindt u alleen zit-sta bureaus die voldoen aan de wettelijke eisen en arbonormen.
  • Slinger of elektrisch zit-sta bureau: een elektrisch zit-sta bureau is handig voor een werkomgeving waar het bureau regelmatig versteld wordt. Bijvoorbeeld bij flexwerkplekken. Met één druk op de knop stelt u de juiste hoogte in. Een handmatig verstelbaar bureau (slinger zit-sta bureau) doet er iets langer over om te verstellen, maar is nog lager in prijs. Over het algemeen geldt dat de keuze tussen een elektrisch verstelbaar bureau en een slinger zit-sta bureau afhangt van de behoeften van de werkomgeving en de gebruiker.
  • Soorten sta-zit bureaus: kies voor een single bureau, zit-sta hoekbureau of duo bureau.

Zit-sta bureaus: hoe te gebruiken?

Een zit-sta bureau is een mooie aanvulling op de werkomgeving, maar het is van belang om het bureau correct te gebruiken, zodat het daadwerkelijk voordelen oplevert. Bij een verstelbaar bureau is het belangrijk om aandacht te besteden aan verschillende punten:

Stel de hoogte van het bureaublad in

Als u zittend gaat werken, moet u het bureau op ellebooghoogte instellen. Let erop dat de armen een hoek van 90 graden maken. Bij staand werken moet u het bureau instellen op ellebooghoogte terwijl de armen langs het lichaam hangen, zodat de handen comfortabel op het bureau kunnen rusten.

Neem de juiste werkhouding aan

Het is van uiterst belang om te letten op de juiste houding tijdens het werken. Bij zittend werken is het belangrijk om uw voeten plat op de grond te houden en de rug recht tegen de rugleuning. Bij staand werken moet u uw voeten op schouderbreedte plaatsen en de rug rechthouden. Bovendien is het belangrijk om regelmatig te bewegen en te variëren tussen staand en zittend werken om vermoeidheid te voorkomen.

Bouw het staand werken geleidelijk op

Om overbelasting van de spieren te voorkomen raden we aan om het staand werken geleidelijk op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met een half uurtje en verhoog dit uiteindelijk op naar 2-4 uur per dag. Zorg ervoor dat u na maximaal 2 uur zittend werken, maximaal 1 uur gaat staan.

Gratis montage van bureaus en bureaustoelen

Bij Best Projects vindt u een ruim aanbod zit-sta bureaus, zowel elektrisch als met slinger. U kunt ze helemaal zelf samenstellen en zijn ideaal voor op kantoor of voor het voorzien van ergonomische thuiswerkplekken. Heeft u de perfecte zit-sta bureaus gevonden? We komen ze graag kosteloos voor u monteren.

Wilt u naast verstelbare bureaus, ergonomische bureaustoelen kopen? Ook dan kiest u voor Best Projects. Ontdek ons volledige assortiment bureaustoelen en laat ze bovendien gratis monteren. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook een zit-sta bureau kopen?

Wilt u de stap maken naar ergonomische werkplekken op kantoor of uw werknemers voorzien van een verantwoorde thuiswerkplek? Best Projects helpt u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 0475 470 152 en per mail via info@bestprojects.nl.

Liever een verstelbaar bureau in het echt uitproberen of bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Omdat Best Projects onderdeel is van Best Budget Kantoormeubelen vindt u ons in hetzelfde pand aan de De Hanze 2 in Herten, Limburg.

De meestgestelde vragen over zit-sta bureaus

Waarom kiezen voor een zit-sta bureau?

Een zit-sta bureau biedt allerlei voordelen, waaronder het verbeteren van de gezondheid en productiviteit en het verminderen van rug- en nekklachten.

Kan ik afvallen door een zit-sta bureau te gebruiken?

Ja, zittend en staand werken afwisselen helpt bij het verbranden van extra calorieën.

Waar vind ik goedkope zit-sta bureaus?

Bij Best Projects natuurlijk! Zit-sta bureaus kunnen prijzig zijn, maar er zijn verschillende opties op de markt die passen bij verschillende budgetten. Zo zijn slingerbureaus over het algemeen goedkoper dan elektrisch verstelbare bureaus. Gelukkig bieden we onze producten aan tegen een zo laag mogelijke prijs. Waar u ook voor kiest: het is de investering waard vanwege de vele gezondheidsvoordelen en productiviteit.

Moet ik speciale schoenen dragen bij staand werken?

Het is belangrijk om comfortabele schoenen te dragen als u staand gaat werken. Zorg dat uw voeten in elk geval plat op de grond kunnen staan om vermoeidheid en een verkeerde lichaamshouding te voorkomen.

Hoe wen ik aan staand werken?

Het kan inderdaad even wennen zijn om staand te werken, maar u kunt het beste beginnen met korte sessies van maximaal 30 minuten en dit geleidelijk ophogen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks