Over ons

Wat leuk dat u meer over ons wilt weten! We zijn een team van experts op het gebied van ergonomische kantoormeubelen. Ons doel is om werkplekken te verbeteren door middel van hoogwaardige, duurzame en ergonomische meubelen. Dit alles natuurlijk tegen een budgetvriendelijke prijs.

Onze voordelen

 • Vakkundig team met oog voor detail
 • Uitstekende klantenservice
 • Standaard 10 jaar garantie op al onze producten
 • Voor grote én kleine bedrijven
 • Uit grote voorraad geleverd

Van saaie kantoorruimte naar inspirerende werkomgeving

Samen met ons team creëert u eenvoudig de beste werkomgeving die volledig voldoet aan uw wensen. Best Projects is een zijtak van Best Budget Kantoormeubelen en is opgericht in 2023. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van ergonomische kantoormeubelen. Inmiddels hebben we al vele projecten uitgevoerd voor zowel kleine als grote bedrijven en talloze kantoren voorzien van ergonomische kantoormeubelen. Een echte mijlpaal was de nieuwbouwlocatie in Herten. We zijn erg trots op de resultaten!

Maak kennis met het team van Best Projects

Ons team bestaat uit gepassioneerde en vakkundige medewerkers die zich iedere dag inzetten om u de beste service te bieden. Dankzij onze ruime ervaring in de branche kunnen we u het beste advies op maat geven. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen of opmerkingen. We zijn het best bereikbaar via info@bestprojects.nl en via 0475 470 152.

De missie van Best Projects

Bij Best Projects begrijpen we wat u en uw medewerkers nodig hebben om te presteren. Onze missie is om de beste ergonomische kantoormeubelen aan te bieden die ook nog eens comfortabel zijn én volledig passen bij uw stijl. Een goede werkhouding is namelijk cruciaal voor een gezonde en productieve werkomgeving. Bovendien werken we hard om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service.

Bekijk onze afgeronde projecten

Onze klanten zijn afkomstig uit verschillende sectoren. Hiervoor hebben we verschillende bedrijfsruimtes mogen inrichten of voorzien van ergonomisch meubilair. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Directiekantoren
 • Kantines
 • Magazijnen
 • Ontvangsthallen
 • Vergaderruimtes
 • Werkplekken

Feedback van onze klanten

We zijn er trots op dat we een goede relatie hebben met onze klanten en dat we mogen bijdragen aan de verbetering van hun werkomgeving. We hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten, omdat we hierdoor ons aanbod kunnen blijven verbeteren.

“Goede prijs kwaliteitsverhouding, en een geweldige service!”– Jordy Eijkenboom

“Prima bediening behulpzaam en vriendelijk” – Eric Hendrix

“Mooie prijzen! Showroom ziet er prachtig uit.” – Xiaomi Gadgets Guide

Ontdek onze stijlvolle kantoormeubelen

Productiviteit begint bij comfort. Daarom vindt u in ons assortiment een breed scala aan kantoormeubelen, zoals zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen en kantinetafels. We selecteren ons assortiment met de grootste zorg, zodat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Ontdek nu onze verschillende productlijnen met hoogwaardige kantoormeubelen tegen onverslaanbare prijzen.

Contact opnemen met Best Projects

Heeft u een vraag voor ons? Of wilt u meer weten over de producten of onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. We zijn bereikbaar via 06 1519 2056 en via info@bestprojects.nl.

Bezoek onze showroom in Herten

Komt u liever langs bij onze showroom in Herten, Limburg? Onze medewerkers vertellen u graag wat de kracht van ergonomische kantoormeubelen is en bovendien kunt u het zelf bij ons ervaren. Komt u met de auto? Dan kunt u voor onze showroom gratis parkeren.

De Hanze 2
6049 HZ, Herten
Limburg, Nederland

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks