Roldeurkasten

Als u op zoek bent naar extra opslagruimte, dan bieden roldeurkasten de ideale uitkomst. Een roldeurkast is geschikt om documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke bezittingen veilig in op te bergen. Dankzij de strakke en moderne uitstraling passen ze perfect in elk type kantoor of bedrijfsomgeving. Onze roldeurkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en aanpasbaar naar uw specifieke behoeften. Ontdek onze collectie en vind de perfecte roldeurkast voor uw kantoor!

Zwarte roldeurkast met slot

Voordelen van roldeurkasten

In vergelijking met andere kantoorkasten, hebben roldeurkasten aantrekkelijke voordelen:

 • Een kast met roldeuren neemt minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een kast met draaideuren. De deuren schuiven namelijk naar binnen, in plaats van naar buiten.
 • Roldeurkasten zijn erg stevig.
 • De roldeuren van de kasten zijn voorzien van een slot, dat extra beveiliging biedt voor belangrijke documenten of persoonlijke bezittingen.
 • De kast is volledig naar wens samen te stellen: de buitenkant, legbladen en het topblad.

Als u snel toegang tot de spullen in de kast nodig heeft of als meerdere mensen toegang tot de kast moeten hebben, dan zijn kasten met draaideuren of open boekenkasten wellicht een betere optie. Het is belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften bij het kiezen van een kast. Heeft u advies nodig over het kiezen van de beste kantoorkast? Neem dan gerust contact met ons op.

witte roldeurkast met slot en houten topblad

Verschillende soorten roldeurkasten

Bij Best Projects bieden we allerlei soorten roldeurkasten aan in verschillende afmetingen. Zo is er voor elk kantoor wel een passende kast. We hebben standaard roldeurkasten die ideaal zijn voor het opbergen van kantoorbenodigdheden, zoals mappen, papier en boeken.

Als u echter op zoek bent naar een kast om uw belangrijke documenten veilig en georganiseerd te houden, raden we onze hogere roldeurkasten aan. Deze zijn speciaal ontworpen voor de opslag van hoge mappen en zijn ideaal voor het opbergen van grote hoeveelheden papierwerk.

 

Roldeurkast afmetingen

Bekijk onze verschillende formaten en ontdek welke voor u de beste oplossing biedt:

 • 69 x 80 x 43 cm
 • 69 x 120 x 43 cm
 • 105 x 120 x 43 cm
 • 160 x 120 x 43 cm
 • 135 x 120 x 43 cm
 • 198 x 120 x 43 cm
legborden voor een roldeurkast

Roldeurkast op maat kopen

Onze rolderkasten zijn beschikbaar in verschillende kleuren; van grijs en antraciet tot aan wit, zwart en aluminium. We bieden u de mogelijkheid om extra legborden toe te voegen aan uw roldeurkasten. Hierdoor creëert u meer opslagruimte in een kast. De legborden zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren.

Zoekt u daarnaast een manier om uw roldeurkast stijlvoller te maken? Kies dan een topblad van Best Projects. Hiermee krijgt uw roldeurkast direct een moderne uitstraling én past hij goed in uw interieur. U heeft de keuze uit 9 verschillende kleuren topbladen, namelijk:

 • Ahorn
 • Beuk
 • Delano eiken
 • Grijs
 • Havanna
 • Kers
 • Logan eiken
 • Robson eiken
 • Wit

Bescherm uw waardevolle spullen en documenten

Wilt u waardevolle spullen of belangrijke documenten opslaan? Dan is de keuze voor een roldeurkast snel gemaakt. Onze kasten zijn speciaal ontworpen om uw spullen veilig op te bergen. De kastdeuren zijn daarom voorzien van een slot. U ontvangt bij aankoop van een roldeurkast 2 sleutels, zodat u altijd een reservesleutel op zak heeft. Wilt u meerdere mensen toegang geven tot de kast, neem dan contact met ons op zodat we u extra sleutels kunnen leveren.

Onze kasten zijn gemaakt van de beste materialen en leveren we met standaard 10 jaar garantie. Als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare opslagoplossing, dan zijn onze roldeurkasten de perfecte keuze.

Roldeurkast kopen voor bij u op kantoor?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een kast? Ons deskundige team denkt graag met u mee voor een oplossing op maat. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen doen. We zijn bereikbaar via 0475 470 152 en per mail via info@bestprojects.nl.

Komt u de roldeurkasten liever in het echt bekijken? Dan nodigen we u van harte uit in onze showroom. U vindt ons aan de De Hanze 2 in Herten, Limburg. Omdat Best Projects onderdeel is van Best Budget Kantoormeubelen, delen we hetzelfde pand.

Veelgestelde vragen over roldeurkasten

Hoeveel gewicht kunnen roldeurkasten dragen?

Dit verschilt per type roldeurkast, maar de meeste roldeurkasten kunnen tussen de 50-150 kg per plank dragen.

Zijn roldeurkasten gemakkelijk te monteren?

Al onze kasten zijn direct klaar voor gebruik, u hoeft ze dus niet zelf nog te monteren.

Zijn roldeurkasten gemakkelijk te onderhouden?

Ja, roldeurkasten zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. U kunt ze regelmatig schoonmaken en eventueel onderhoud plegen als dat nodig is.

Welke soorten documenten en spullen kan ik in een roldeurkast opslaan?

U kunt roldeurkasten gebruiken om verschillende soorten spullen en documenten in op te slaan, waaronder mappen, boeken, kantoorartikelen en persoonlijke bezittingen.

Zijn de legplanken in hoogte verstelbaar?

Jazeker, u bepaalt zelf hoe hoog u de legborden graag heeft. Zo kunt u de kasten zo efficiënt mogelijk indelen. Aan de binnenkant van de kast vindt u meerdere gleuven waar u het legbord eenvoudig inschuift.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks