Showroom

Bent u op zoek naar hoogwaardig en betaalbaar kantoormeubilair? Stap binnen in de verfijnde wereld van Best Projects en ontdek onze veelzijdige showroom. Bij Best Projects begrijpen we dat uw kantoor een weerspiegeling moet zijn van uw visie. Onze showroom is daarom een bron van inspiratie waar onze medewerkers u graag verder helpen. Maak voorafgaand aan uw bezoek een afspraak zodat we op de hoogte zijn van uw komst.

Of mail ons direct via info@bestprojects.nl.

Waarom kiezen voor Best Projects?

Bij Best Projects geloven we sterk in het bieden van kwaliteit tegen betaalbare prijzen. We vinden ook dat een goed ingericht kantoor cruciaal is voor een productieve werkomgeving. Daarom bieden we een uitgebreide selectie stijlvolle, functionele én ergonomische kantoormeubelen. Met een showroom van ruim 300 vierkante meter, kunt u ons assortiment zelf ervaren en de perfecte keuze

maken voor uw bedrijf. Verder staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te voorzien van het beste advies op maat.

Neem alvast een kijkje in onze showroom

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide collectie maken ons de experts op het gebied van kantoorinrichting. Kunt u niet persoonlijk langskomen, maar wilt u toch een goede indruk krijgen van ons assortiment? Geen probleem! Onze 360 graden tour biedt u de mogelijkheid om online door onze showroom te lopen. Zo krijgt u alvast een goed beeld van ons productaanbod en kunt u natuurlijk een hoop inspiratie opdoen.

Openingstijden showroom

Maandag
12:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 16:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Best Projects adres showroom

Best Projects is een zijtak van Best Budget Kantoormeubelen en delen dezelfde showroom. 

De Hanze 2
6049 HZ, Herten
Limburg, Nederland

Hier is hoe u ons kunt vinden

Als u met de auto komt, neem dan afrit 21-Linne richting Linne/Montfort/Roermond-Zuid vanaf de A73. Volg de rotonde en neem de afslag naar de Schepersweg. Neem op de volgende rotonde de afslag naar de Rijksweg. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de eerste afslag en bent u aangekomen bij onze showroom. U kunt vervolgens gratis parkeren op een van onze 31 beschikbare parkeerplaatsen.

Reist u liever met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij busstation Roermond, Mussenberg, waar lijnbussen 2 (Herten), 67 (Echt), en 68 (Echt) stoppen. Vanaf daar is het slechts 4 minuten lopen naar onze showroom. U kunt ook uitstappen aan de overkant bij busstation Roermond, Mussenberg, waar lijnbussen 67 (Roermond) en 68 (Roermond) stoppen. Ook vanaf die bushalte is het slechts 4 minuten lopen.

Een sneak peek van onze showroom

Showroom kantoorstoelen
Kantoormeubilair showroom
showroom kantoorstoelen

Veelgestelde vragen over de Best Projects showroom

Waar kan ik het beste parkeren?

Bij een bezoek aan onze showroom hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerkosten. U kunt namelijk gratis parkeren op een van onze 31 beschikbare parkeerplaatsen. Voor degenen die elektrisch rijden, hebben we goed nieuws: een van deze parkeerplaatsen is uitgerust met een laadpaal. Zo kunt u uw auto opladen terwijl u ons assortiment aan kantoormeubelen verkent.

Is er een toilet voor klanten aanwezig?

Ja, deze is aanwezig.

Moet ik een afspraak maken of kan ik gewoon langskomen?

We verzoeken u om van tevoren een afspraak te maken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er een medewerker beschikbaar is om u te helpen.

Zijn alle webshop producten te zien in de showroom?

Hoewel onze showroom een selectie van onze producten bevat, zijn niet alle items uit onze webshop fysiek aanwezig. Neem contact met ons op als u specifieke producten wilt bekijken in de showroom, zodat we u kunnen laten weten of deze beschikbaar zijn.

Is het mogelijk om producten te testen in de showroom?

Ja, in onze showroom kunt u diverse kantoormeubelen uitproberen.

Kan ik direct een offerte laten maken?

Zeker! Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het voorzien van advies en het opstellen van een offerte op maat.

Worden de kantoormeubelen op locatie bezorgd?

Ja, binnen Nederland bieden we bezorging aan. Bestellingen boven de € 450,- excl. btw worden gratis geleverd bij u op kantoor. Neem contact met ons op voor meer informatie over de actuele levertijd.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Wilt u meer informatie over onze showroom? Of heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We heten u van harte welkom om een afspraak te maken en onze showroom te bezoeken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u inspireren. We zijn bereikbaar via WhatsApp of telefonisch via 0475 470 152. Liever even mailen? Dan kunt u ons bereiken via info@bestprojects.nl of ons contactformulier in te vullen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks